Image
Image
Image

Als kind maakte ik al graag gebruik van de potten en pannen thuis, dus was de volgende stap logischerwijs een keuze als opleiding kok in de hotelschool “Ter Duinen” Koksijde.

Na een glansrijke opleiding en vruchtbare stages in zowel binnen als buitenland wou ik me graag nog bijscholen als patissier. Dit deed ik in de Piva Antwerpen.

Na deze opleiding kwam ik bij Patisserie Verschelden te Grembergen terecht, waar ik de knepen van het vak leerde. Na 12 jaar bakken was het tijd om mijn eigen weg op te gaan.

Vice-kampioen op het BK

Door boeken te lezen en enkele cursussen te volgen beet de microbe van het ijsbereiden. Door mee te doen aan de wedstrijd Belgische kampioenschap ijsbereiden waar ik vice-kampioen werd en de zomer daarop op het Europees kampioenschap in Italië de prijs kreeg van beste smaakcreatie, kon ik mij geen betere start dromen!

Door de steun van mijn vriendin Kristel, ouders en vrienden werd er gekozen voor een ijssalonnetje bij ons in de tuin, een naam voor de zaak werd gevonden door de geboorte van ons eerste zoontje Luca.

Uniek in de streek!

Door te werken met verse hoevemelk, die we nadien pasteuriseren om nadien te laten “rijpen”en verse room van de boerderij, streven we naar topkwaliteit, puur natuur, en dat proef je. Met onze authentieke ijskoets komen we tot bij U om zo eender welk feestje te verzorgen en de mensen te laten genieten van een vers geschept bolletje wit goud.

Ganzenberg 10
9220 HAMME (Kastel)
info@lucaijs.be
Tel.: 0474 59 54 30
BE 067.2752.210
Image